ТЕМНАТИК

Творчество,экономика,мысль,неизвестное,аналитика,топ-новости,информация, коменты

У парку м. Стрий на зрубі дерева з’явилося зображення Богородиці

У місті Стрию Львівської області у парку на зрубі дерева з’явилося зображення Богородиці. До цього місця вже з’їжджаються тисячі паломників.

Про це повідомили журналісти телеканалу ZIK.

Зображення настільки чітке, кажуть отці, що це, ймовірно, таки чудо. А Божий лик на дереві, переконані душпастирі, – до доброї звістки.

Пані Ярослава першою побачила чітке зображення Богородиці на ясені, коли ще два дні тому з товаришкою і сином поверталась із поліклініки через парк. Жінка розповідає, що у цьому місці часто грабували людей і навіть убивали. Тепер тут утворилася ікона в дереві.

Біля дерева з ликом Богородиці – справжній бум паломників. Місцеві, які живуть поруч, кажуть, що люди приходять до парку навіть уночі. Дехто намагається відламати шматочок кори. Але щоби віряни цього не робили, тут поставили двох охоронців із найближчої церкви.

«Наскільки я розумію, то добре видно, що там ніхто того не малював, це не залишено людською рукою. До того треба дуже обережно ставитися, не можна поспіхом будь-що називати чудом і дуже дивуватися. Можливо, тому зображенню буде знайдено якесь природне пояснення», – зазначив настоятель храму святих Володимира і Ольги о. Михайло Ільницький. «Я переживаю трепет в душі через те, що бачу як наш народ піднімається, йде, пробуджується. Думаю, що дуже багато людей переосмислить свою поведінку та життя», – додав отець.

Боже чудо вже пильнують правоохоронці. Навіть перекрили деяк вулиці, а деякі зробили односторонніми. «Тимчасові знаки виставляються вже. На вихідні дні ми плануємо організувати цей круглий рух, з метою уникнення масових скупчення і утворення заторів на цій ділянці дороги», – повідомив в.о. начальника відділення ДАІ Стрийського міськвідділу міліції Андрій Баранишин.

Див. відео.